Blogi

Mies soitti Kansallisteatterin lipunmyyntiin ja kysyi mitä tänään tulee. Lipunmyyjä vastasi (totuudenmukaisesti): Tänään tulee: "Huomenna hän menee"  Tämä kysely tapahtui kolmesti ennekuin kuin kysyjä luopui enemmästä utelusta. Kuka ymmärtää, minkähän takia?

Tänään tuli "pistäydyttyä" Messukeskuksessa (4 tuntia) Kirjamessuilla sekä  Ruoka- ja Viinimessuilla. Ensiksimainitusta messusta tuli taasen hankittua, mitäpä muuta kuin - kirjoja. Yksi Beatles-epos. € 2.- Yksi vanha Turku-aiheinen "tutkielma", Viivi ja Wagner sarjiskirja, Nalle Wahlroos tutkielma, Steven Jobs elämänkerta sekä Pekka Herlin paljasturaamat, joista kolme viimeksi mainittua pokkareina yhteishintaan € 15.-, Anulle tiiliskiviromaani "Mitä oravat pelkäävät puistossa maanantaisin" € 32.- sekä Mauri Kunnaksen sarjakuvakirja Mick Jaggerista. (Tekijän The Piitles mulla jo on).

Oli siellä - kuulkaas - kirjoja - vaikka toisille jakaa, ja kyllä niitä jaettiinkin, rahaa vastaan toki. Taisi kädet hieman venyä kotimatkalla kun niitä 4 - 5 kpl muovikassia raahasi kotia kohti. Mutta eihän tässä vielä kaikki raahattava ollut, kun siletä safkapuolelta tarttui vielä mukaan ulkomaan leipiä ja juustoja,  muunmuuassa! Tänään oli avajaispäivä ja järjestäjäy olivat kutsuneet avajaisiin mm. 8000 koululaista, jotka kyllä eroittautuivat joukosta, mutta, uskokaa tai älkää, toki edukseen.

Romaani- ja ruokabileet jatkuvat vielä sunnuntai-iltaan asti, joten, mikäli mahdollista, menkää ihmeessä sekaan.  Lukeminen kannattaa aina, kuten Donnerin Jörkka aikoinaan sössötti.

                                                                          Jappa, eli Ailion Jari

 

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1
01.04 | 19:52
Etusivuni on saanut 1