Blogi

KEPAKOT (6/2014)

Tiiratessani töllöä tänään ja uutisia siitä heti "jännän" gladiattirimatsin Suomi - NL jälkeen, havaitsin, että jokin yhdistää Saksan liittokansleria, Merkeliä, Ruotsin kruunujalokiveä Victoria sekä minua. No mikä ihme se voisi olla??  Me kaikki kolme etenemme ja tuemme itseämme kyynärsauvoilla.  Ei ihan kivaa, mutta ,minkäs teet!

TV:tä katsoessa on myös söpöä havaita ettei sieltä pelkkää pottumuusin tekoa tulee, tarkoittaen näitä vauvojen, lasten, murkkujen, sinkkujen, leskien, rumien, alastomien,kauniiden (ja rohkeiden) toisenlaisten friendien, sekä elinkautisvankien ja muitten erikoisryhmien soppaohjelmia.  Jo toista viikkoa meille on jakanut avarampaa maailmankuvaa lähes kaikilta kanavilta, aamusta iltaan, subtrooppisesta Sotshista (miten se skrivataan?) tulevia lumitalven riemuohjelmia. On akrobaattisia laskuja erilaisten telineitten päältä meneviä ja monikorkuisten hyppyrien vauhdittamien ilmakuperkeikkojen säväyttämiä mäenlaskuja.  Tätä tehdään sekä yhdellä laudalla sekä kaksin suksin. Huimaavan näköistä ja tuntuista touhua.  Mieleen jäi varsinkin tämä isänmaamme pohjoisposiosta ollut Raatteen tien tytteli, Enni etunimeltään. Vai oliko Hän Rukajärven tieltä?  Samapa tuo, harvoin olen nähnyt niin luonnollisesti iloisen näköistä nuorta naista.  Aivan kuin "naapurin tyttö"  Valitettavasti mun naapuristani ei löydy mitään vastaavaa Wilpittömät onnittelut kuitenki Hänelle.  Muutenkin kun katselee noita nuoria naisurheilijattaria, tulee väkisinkin mieleen se, että jotain positiivistä heissä on tapahtunut sitten Äitee Siiri Rantasen. Enkä tarkoita vain uusien lajien esilletuloa, tulosaikojen parantumista.

Suomen pojatkin ovat pärjäilleet, tänäänkin tuli oikein guldamitsku, taisi olla viestinhiihto kun niin mätkivät toisiaan selkään.  Siinä sentään tarvittiin yhden ohi yrittäneen kampittaminen, mutta sehän lienee sallittua.  Lopullinen tuloshan selvinne kuitenkin vasta sitten kun doping-tulokset ovat selvillä. Katsomissession päätti tänään  mukavasti verta-pakkiin-osio jossa Mensa-luokan miestenmiehet metsästivät pientä mustaa kumikiekkoa liukastimet jaloissaan huitoen puukepakolla ympäriinsä, ollen välillä kiinni toistensa kraiveleissa luisuessaan päin seiniä tai edetessään mahalleen kohti häkkyrää. Pääasia että verta ja hampaita lensi (ja räkä) Voitto tuli kuitenkin vainolaisesta ja jatkopaikka jatko-otteluihin.  Wladimir P hoitelee oman joukkionsa, omalla tavallaan. Miten se nyt olikaan: kyllä Siperia opettaa.

Tämän rasittavan päivän päätteeksi voi sitten palata alkukuvan (yllä) pariin

                   Tutkaili Jappa eli Ailion Jari

 

 

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
16.01 | 15:35
Teksti on saanut 1
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1