Blogi

STRÖMSÖ (14/2014)

Onko nyt sitten kaikki valmistelut varmasti tehty?  Onko haettu: kyynärsauvat, istuinkoroke, WC-pöntön koroke, pudonneen tavaran nostin, sukanjalkaanvetokone mm.? No ei ole - vielä !

Ei ole - vielä, Anu noutanee ne huomenna Myyrmäestä ja tuonee tänne kotio.  Onko KELA-pirssi tilattu huomen aamuksi klo 06,15.  On kyllä, noutokuljetus on järjestyksessä. Onko varpaan- ja sormien välin tarkastettu ettei ole rikkinaista ihoa. On (tarkistettu) ei ole (risaa ihoa). Onko pakattu aamutohvelit, hygieniatarvikkeet (?) tylsistyneeisyydenestolaite (=kirja) Kaikki on huomioitu.  

Tasta kaikesta voidaan siis päätellä että olen menemässä elämäni ensimmäiseen (ja toivottavasti viimeiseen) kirurgiseen operaatioon. Mua ei ole siis aikaisemmin juurikaan leikelty, mitä nyt hiuksia ja kynsiä, mutta niitä ei kait lasketa?  Peijaksen sairaala on sinänsä tuttu, kesällä 2007 siellä yritettiin kukistaa mua riivava strekokkibasilisko viikon tiputuskuurilla.  Onnistumatta, näemmä, kun se peijooni hyökkäsi uudelleen n. kuukausi sitten, siirtäen taas tätä operaatiota.  Myös Anun syöpähoitojen aikana jouduin kuskaamaan hänet sinne useammastikin, kun jotkut virusperäiset (basi)liskot hyökkäsivät.  Tuttu on siis paikka, ja aina parin kertomuksen arvoinen, joihin saattaisi joskus jopa palata. Tämä koko HUS:n organisaatio ja toimintamalli ovat sinänsä jo stoorin arvoisia, ihan siis positiivisessä mielessä. Oli esim. ihan uutta, että koko Töölöö (tai ainakin Meilahti) on yhtä suurta sairaalakompleksia. On Töölöön Sairaala, Naisten Klinikka, Meilahden Sairaala, Haartmanin Sairaala, Kolmiosairaala, Syöpäklinikka ja mitä kaikia niitä oikein onkaan - kaikki samassa kaupunginosassa. Tervemenoa vain - tutustumaan.  Toivottavasti ette kuitenkaan joudu sinne koskaan tositilanteessa ja jos jouduttekin, tulette havaitsemaan, kuinka korkealla tasolla meidän sairaanhoitomme toimii!! Se ihmisten jatkuva valittaminen vain alkaa joskus hieman kyrsiä.

Ai niin, se irtisahattava lonkkanivel, sehän on luuta.  Voisikohan sen tuoda alakerran Harrin koiralle, noinniinkuin tuliaisiksi?? Mitäs olette mieltä??

Tuo otsikkokuvan rollaattori on Radansuun Hietalan pihakulkuneuvoni ja toivon voivani palauttaa sen kesän kuluessa Helle-rouvalle lainakiitoksin.

Ai niin, toi otsikko, Strömsö, toivon hartaasti että kaikki sujuu niinkuin Strömsössä, tunnettehan tuon sanonnan, kun kaikki menee ihanasti ja mikään ei mene pieleen??

 

 

  

 

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
16.01 | 15:35
Teksti on saanut 1
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1