JAPAN PLOKI

JAARITTELUA (3/2016)

Seuraavien äijien naamakuvia en enää haluasi nähdä enempää telkussa kuin lehtien sivuillakaan:Jyrki Häkämies, Markku Jalonen, Lauri Lyly, Sture, Fjäder, Antti Palola, en heitä enkä ketään heidän "lakeijoistaan". Ja mistähän moinen antipatia rehtisuolaisia kohtaan?? Hehän ovat taasen alkaneet ns. neuvottelemaan valtakunnan ratkaisusta eli yhteiskuntasopimuksesta.  Eikä yritys ole kuin vasta viides. SIIS VIIDES! Aikaisemmin ei ole päästy puusta pitkään, eikä päästä nytkään. Sehän ei liene tarkoituskaan vaan tarkoitus ovat neuvottelut sinänsä.  Se on heidän työnsä ja olemassaolemisensa (itse)tarkoitus.  Tarkoitus ei ole siis päästä maaliin vaan palata lähtöruutuun (mieluummin kulkematta vankilan kautta, jos mahdollista) Tärkeintä näille ukoille on näkyä julkisuudessa, yrmeänaamaisina ja täynnä peräänantamatonta taistelutahtoa.  Siitä heidän joukkionsa tietavat että edunvalvojat valvovat ja ajavat heidän etujaan.  Oikeammin: heidän omia etujaan. Neuvottelut ovat muuttuneet jaaritteluikis, hiusten halkomisiksi ja p....n jauhamiseksi.  Se kyllä tiedetään mutta kokouspalkkiot juoksevat ja hei: kliffaa on, hei, Jyri, avaas uusi konjamiiniputeli, suuta kuivaa tää sanontojen suussa pyöritteleminen. Me hallintoalamaiset odottelemme kyykyssä kuuliaisina iltauutisia, josko mitä on päätetty meidän "hyväksemme" Ja hevon p......t, sanon minä, lopen kyllästyneenä

Sitten hieman muuta mutta yhtä surullista tietoa.  Helsingin Yliopisto (Helsingfors Universitet, The University of Helsinki, kuten Metron asemakuulutus nykyään kuuluttaa Kaisaniemen metroaseman) on aloittanut ja päättänyt YT-neuvottelut antaen kenkää lähes tuhannelle henkilölle.  Tämä ei koske opettajia eikä opiskelijoita.  Ensimmäinen kysymys kuuluneekin, että mitäs jengiä siellä noin paljon onkaan ollut? Melkoinen työnantaja on ollut kun huomioidaan, että jokunen sinne on kuitenkin vielä jäännytkin, tiemmä?? Toinen kysymys kuuluukin sitten että onkos yliopistokin viety jo pörssiin ja sijoittajien kvarttaakiodotukset eivät olekkaan toteutuneet 120 prossaisesti?  Onks näin, häh?  Eipä olekkaan tullut aikaisemmin mieleen että korkeakoulunkin odotetaan tuottavan europohjaista voittoa. O sancta simplicitas, in vino veritas. Iam summi montes a nobis superati sunt. Aboa vetus et nova. Sujuuhan toi latina vielä , mitä tuo sitten tarkoittaneekin?

Ja vielä: Ruotsi odottaa pääsevansä sotimaan parin vuoden päästä, sanoo svedukentsu virallisessa haasteessan. Sehän sopii, viimeisistä väkivaltaisista ruotsalaisuroteoista onkin kulunut jo 200 - 300 vuotta.  Niin, nekin saatiin aikaisiksi suomalaisella tykinruualla.  Muistattehan: Hakkaa päälle eli ikimuistettavat Hakkapeliitat.  Ja kun yleisesti tiedetään että Ruotsi lopetti kutsuntaan perustuvan armeijan tyytyen palkka-armeijaan ja sen Håkanien taistelutason tietäen on varmaa, että Suomen rauhanturvaaja- armeijalla on tiedossa tositöitä parin vuoden sisään. Fint ( och samma pä svenska)

       Palkkaneuvotteli ja päiväkäskytti  Jappa eli Ailion Jari

 

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
16.01 | 15:35
Teksti on saanut 1
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1