Blogi

UUSI...(1/2015)

Uusivuosi on kuulemma alkanut taas, parisen viikkoa sitten.  Mitäs uutta tässä nyt sitten on olevinaan.  Lumi maassa edelleen ja säätila vaihtelee - päivittäin. Sama, mieletön väkivalta hallitsee maailmaa aivan kuten edellisinäkin vuosina.  Uskonnon ja Allahin ja profeettojen nimiin vannotaan ja tapetaan, aivan summanmutikassa kuten tähänkin asti. Joukkoja perustetaan ja liiikutellaan ja siirretään rajoille ja niitten ylikin. Rautaa rajalle-menttaliteetti vallitsee ja vahvenee, ihan tässä naapurissakin. Missä naapurissa, jääköön sanomatta!  Televisio-ohjelmat muuttuvat yhä epä-älyllisemmiksi ja sotkuisemmiksi. Menee siellä, kuulemma, sellainenkin sarja kuin "Ensitreffit alttarilla" Otsake kertonee koko sen sisällön? "Kingi" valitaan esiintyjen keskuudesta, joita ei oikeasti ole edes olemassa, jonkinlaisia fiktiohahmoja, kaikkityynni. Mummot siivoavat ja kuuraavat sekä opettavat laittamaan makaroonilaatikkoa uusavuttomalle aikuiselle ämmälle joka ei erota mikrouunia telkkarista. Ja jonka yksi kersa on vielä huostaanottamatta (toistaiseksi). Juuri tällä hetkellä ruudussa paasaa harmaahapsinen vanhus suoraan paperista jotain "selvitystä".  Vilkaisu ohjelmistoon kertoo, että menossa on Suomen Tasavallan Parlamentin jäsenten keskustelu aiheesta Venäjä (Venäjä, Venäjä) Vanhuskin osoittautuu ulkoministeriksi, Sakari Tuomiojan älykköpojaksi ja teksti suoraan lainatuksi suomettumisoppaan käsikirjasta. Ei mitään syytä huoleen, kaikki hyvin, NATO:a tai edes keskustelua siitä ei tarvita. Kaikki järjestyy, ilmavoimatkin kuvaavat kaikki aluellemme "eksyneet" rauhankoneet. Voimme siis edelleen, kaikessa rauhassa, märehtia kunta- ja SOTEuudistusta ja vaikeroida uhkaavaa työvoimapulaa. Milloin milläkin alalla!  Valtakunnassa siis kaikki kuten ennenkin eli hyvin. Valtakunnan sovittaja valittiin, eli lakko- ja YT-neuvottelut jatkunevat vanhalla rutiinilla. Paperia ja tupakkia (sensuroitu) kuluu ja kaffetta vuodaan.

Jotain uuttakin on sentaan aistittavissa ilmassa: LISTA. Mikä ihmeen lista? No esiintyjälista, tietty. UMK eili Uuden Musiikin Kilpailun raati on valinnut jo esiintyjät jotka kisailevat pääsystä Eurovision laulukilpailuun. Kas tässä, kilpailijakandidaatit: Aikuinen, Angelo De Nile, Eeverest, Hans on the Bass, Heidi Pakarinen, Ida Bois, Järjestyshäiriö, Jouni Aslak, Norlan "El Misionario", Opera Skaala, Otto Ivar, Pertti Kurikan Nimipäivät, Pihka ja Myrsky, Satin Circus, Shava, Siru, Solju sekä hännänhuippuna Vilikasper Kanth. Esiintyjien nimilista ja heidän esittämänsä kappaleet (joita en tässä edes ilkiä mainita) takaavat varmasti sen, että showta riittää sekä musiikinasiantuntijoita sikiää kuin sieniä sateella. Uskotteko?

Entäs tuo otsikkokuva sitten?  Siinä allekirjoittanut ja Räävelin (Tallinan) Lord Mayor Edgar Savisaar keskustelemme mahdollisuuksista perustaa kaksoiskaupunki Helsinki-Tallinna eli Hellinna. E.S. vasemmalla. Uskokoon ken haluaa

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
16.01 | 15:35
Teksti on saanut 1
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1