JAPAN PLOKI

INTTI (12/2015)

Kuten kaikki aikaansa seuraavat ihmiset ovat havainneet, on media vuolassanaisesti kertonut että Suomen Armeija (SA) ottaa lähiaikoina yhteyttä kaikkiin reserviläisiinsä eli noin 900.000 eriasteista solttupoikaa ja -tyttöä rulee saamaan tämän odotetun viestin joka kertoo itse kullensakin tulevan sijoituspaikkansa ja tehtävänsä mahdollisen, tulevan, ylimääräisen kertausharjoituksen tuoksinassa. Mielenkiintoista postia on siis odotettavissa monissa kartanoissa ja torpissa lähiaikoina saapuvan Itellan sanansaattajien olkalaukuissa joka sähkövelosipeedin avustamana perille tuodaan. Muistattehan: Kun Kusti polkee, niin Posti kulkee.

Itse, valitettavasti, kuulun siihen ikäluokkaan jolle tätä viestirullaa ei enää toimiteta.  Mutta ainahan sitä saa kuvitella millainen se saattaisi olla jos valittuihin kuuluisin!! Esim. näin:

"Arvoisa vastaanottaja, reservin Herra alikersantti Jerobeam Alopaeus (nimi muutettu hämäys- ja salailusyista vainolaisen harhauttamiseksi)

"Puolustusvoimilla" on teille asiaa.  Kaikki reserviin kuuluvat, Te mukaanluettuna, saatte ohessa tiedot sijainnistanne ja tehtävistänne tulevalla keikalla. Suomen "Puolustusvoimat" ovat huolellisesti käynnyt läpi varusmiesaikaisen koulutuksenne, menestymisenne siinä sekä yleisen sotilaskehityksenne ja kykynne tehdä "itsenäisiä" päätöksiä kriisitilanteissa. Myös varusmiespalveluksenne jälkeisen ajan kehitystä alan tiimoilta on tarkasteltu suurennuslasimenetelmällä, jos asian saa näin ilmaista? Henkilökohtaisesti teitä on, suoritettuanne ns. varusmiespalveluksen kunniakkaassa Rannikkotykistössä, seuraavasti: Kenttäkelpoisuus: välttävä. Tämä arvio perustuu puhtaasti Gaussin käyrään eli viittä kotiutettavaa alikessua oli arvoitava skaalalla. kiitettävä hyvä, välttävä. Kosta muita arvoimisperusteita ei ollut, meni homma kapiasten suorittamaksi arpapelissä jossa Teillä ei ollut tuuria. Sama, satunnaisarvonta, luokitteli sotilaskehityksenne, käytöksenne ja yleiarviointinne arviosanalla Kiitettävä jotka arviot ovat yhtä tarkkoja kuin kenttäkelpoisuutenne. Siviiliin päästyänne Teitä ei juurikaan armeija ja sen "miesmäiset" touhut juurikaan kiinnostaneet, ei pinkat, ei punkat eivätkä siivouspalvelut. Senverran asia Teitä kuitenkin kiinnosti että jaksoitte muutaman kerran raahautua Utöseen, lähinnä ryyppäämään sinne karkoitettujen kapiaisten kanssa. Muistuuko mitään mieleen?? 

Olemme lisäksi löytäneet salaisesta sotarkistostamme Teitä esittävän strategiakuvan joka kertoo paremmin kuin tuhat sanaa paheistamme, jo perusjaksokoulutukseen ajalta Suomen Gibraltarilta eli Utöstä, eli enimmäkseen luitte pornokirjoja, joitte kossua blandattuna Coca Colaan ja poltitte (pilveä?)

Edelläolevista syistä Puolustuslaitoksen koordinointi- ja sijoituskomitea on päättänyt poistaa Teidät listoiltaan, teistä ei todellakaan ole mitään hyötyä mahdollisessa konfliktitilanteessa. Olisitte yhtä kelvoton kuin koko Rannikkotykistösysttemi joka onkin jo lopetettu tarpeettoman jo kymmenkunta vuotta sitten.  Sotilasarvonne (alikessu) saatte kuitenkin pitää, senkin lähinnä säälistä!!

                                         Merk.     Arvo(ton) Kaluuna, Valtakunnan Generalissimus           

                                   II merk Jappa eli Ailio Jari (tälläinen se OLISI voinut olla?)

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
16.01 | 15:35
Teksti on saanut 1
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1