JAPAN PLOKI

SIEPATTU (13/2015)

Olemme tanaan saanneet siepatuksi bittiavaruudesta seuraavanlaisen keskustelukatkelman.  Emme pysty varmasti sanomaan missä tämä keskustelu on käyty ja koska.  Keskustelu osanottajien nimet olemme itse keksineet,  mahdollisten syyllisten suojelemiseksi.  Äänianalyysin perusteella olemme varmentuneet siitä että äänessä on ollut kolme (3) (mies)puolista henkilöä. Keskustelu on mahdollisesti käyty RASPutingradin FSB:n toimistossa, mutta varmuudella emme uskalla sitä omallekkaan tunnollemme ottaa

Timo: "No niin kuntit, täällä sitä sitten ollaan Ai niin, saanko nostaa jalkani tähän pöydälle, olisi niinkuin kotoisampaa puhallella näitä sikaarin savukiehkuroita yläilmoihin? Niin, kerrohan sinä, Alex, aluksi, kun sulla sitä kokemusta jo onkin, että minkäläiseltä se tuntuu istua siellä ministeriauton takapenkillä kun mennään paikasta A paikkaan B.  Minä kun en siitä mitään, näin maisterisjätkänä, mitään tiedä - vielä?"

Alex: "Kyllä se, Timo, on ihana tunne kun sieltä katselee glasin läpitte, genom fönstret, kun kyyykkykansa kävelee sateessa ja tuulessa kohti ikäviä työpaikkojaan ansaitsemaan kapeaa ja karvasta leipäänsä. Tosin minun pitää kyllä mainita että nämä nykyiset valtioneuvoston pienikokoise eurooppalaiset kulkuneuvot eivät aivan anna leveää matkustustunnelmaa kuin american dollarihymyt."

Juha: "Totta haastat, Alex-kuomaseni. Muistan kun puolueeni eräs muinainen puheenjohtaja, viime vuosituhannelta, nyt jo vahakabinettiin hyljätty Paavo, kertoi, miten hän nautti istuessaan sellaisen kulkuneuvon leveällä, nahkaisella takapenkilla, konjamiiniä siemaillen ja naissihteerikköä pempusta nipistäen riensi kokouksesta kokoukseen. Mitenkäs olisi, HV:t, josko hankkisimme käyttöömme taasen sellaisia riksoja (ja liksoja?) Sinähän voisit, Timo ottaa tämän asian heti tutkimuksen alle!"

Timo: " Sen kyllä teen, heti alkajaisiksi. Tarttets sie, Juha, hyvvää miestä, tässä siulla olis sellainen"  Kun meidän pitää kuitenkin näitä salkkuja tässä jakaa, niin piisaisaisiko miulle sita rahaministerin salkkua, minua kuin niin tuo raha kiinnostaa, niinkuin kai sinuakin Alex.  Silloinhan minä voisinkin pistää myös tuon autoasian heti korjuuseen"

Alex: Kyllä se minusta, Timo, käy tuo valyiovarattomuudenministerin salkku siinulle vallan oivasti.  Vaimoni, min hustru, Inezkin aina sanoo että tuosta Timosta tulisi aivan oivallinen kirstunvartija, hänen ohitseen kun ei ihan huomaamatta kukaan pääse ja rahat varmaan pysyy (taskussaan) Muuten olen myös sitä mieltä että kahmitaan, tarkoitan, jaetaan nyt ensin itsellemme nämä mielenkiintoisimmat salkkuset.

Juha: "Alex puhuu asiaa, niinkuin aina.  Olenkin jo pohtinut tätä omaa asemaani.  Minustahan tulee, itseoikeutetusti pääministeri.  Olen kuitenkin kuullut, ettei siinävirassa ole kuitenkaan varsinaista ministeriötä, vai onko kumpikaan teistä kuullut puhuttavan pääministeriöstä. Minulla ei siis olisi mitään eikä keitään joita voisin kyykyttää päivittäin.  Mielelläni ottaisin siis myös jonkun ministeriön johdettavakseni. Mitä olette mieltä?"

Timo: " Tuo on aivan totta mitä sanoit.  Kyllä sinä viksuna miehenä tarvitset ihan oikean ministeriönkin ninnsanoakseni, johdettavaksesi.  Onko mitään mielessä?"

Alex: "Voisithan sinä, Juha, ottaa komentoosi tuon kulttuuriministeriön.  Se olisi kaikenlisäksi melkoisen helppo nakki, easy sausage, eihän meillä ole mitään kulttuuriakaan  tässä maassa.

Juha: Kyllä se mulle vaan passaa, siis pää- ja kulttuuriasiat mulle, Valtiovarainasiat Timolle, vaikkeihan meillä ole mitään valtionvarojakaan, joten siinäkään ei tartte "otsansa hiessä leipäänsä tienata"  Mutta entäs sinä Alex, minkäs ministeriön sinä haluasit pompoteltavaksesi?

Alex: "Kun minä, vaalituloksen selvittyä, näin miten Anttia ja Erkkia vitutti, kun ministerinpaikat menivät ohi suun, förbi munnen, niin voisin ottaa heidän duuninsa, siis työ- ja ulkoministeri postit (Itellas)

Juha: "näin päätettäköön ja tehtäköön.  Jatketaan huomenna, ja nyt pojat, otetaan konjamiiniä

Juha, Timo ja Alex:" Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta, veljestäei jätetä

                         Nauhoituksen kuultuaan, ylösmerkitsi Jappa eli Ailion Jari

 

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
16.01 | 15:35
Teksti on saanut 1
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1