JAPAN PLOKI

VALITTAJAT (15/2015)

 

Nyt se sitten alkaa, viimestään tänään.  Tuleva hallitus julkaisi eilen joitain suuntaviivoja siitä mihin nyt lähdetään. Sisältö oli sensuuntainen että eri valittaryhmät, erikseen ja yhdessä,ovat jo alkaneet vääntelemään käsiään, itkemään ja parkumaan, odottamaan jonkinlaista maailmanloppua. JA KATIN KONTIT. Nyt aletaan elämään realististen olosuhteitten mukaista elämää.  Kaikki löysät pois, sillä pää on jo tullut vetävän käteen. (jos tästä tulee mieleen joku tuhma sanonta, niin pois se mielestä) Lapsilisiä (kenties) leikataan? Kauhistusten kananvillat. Luin jokin aikaa sitten lehdestä, että erään perheen kersan jääkiekkoharrastus maksaa € 8000.-/vuosi. Tälläinen perhe EI TARVITSE lapsilisiä.  Työttömät tulevat kuolemaan nälkään. Ja pitpaut. Kaikki vastikkeeton rahanjako lopetettava työikäisille ja -kykyisille.  Ainakin täällä pääkaupunkiseudulla luuhaa tälläistä väkeä pilvin pimein. Siitä vain: tekemätöntä duunia tekemään, sitä kyllä piisaa. Jos molemmat tai edes toinen vanhemmista on jatkuvasti kotoa, ei siitä perheistä skidejä tuettuun päivähoitoon. (Itkua ja hammasten kiristystä). Perusteettomat, yksityisten ja valtion firmojen dirikoitten ylimääräiset optiorahat kodittomille kissoille.  Jos dirikat senvuoksi karkaavat ulkomaille, niin siitä vaan, rajat ovat auki. Aina löytyy tilalle isänmaalllisempia kykyjä. Kaikkea yleistä kulutushysteriaa on pyrittävä rajoittamaan. Velaksieläminen on tullut päätösjaksoonsa.  Katsokaapa vaikkapa supehypermarkettien elintarvikevalikoimia,  ainakin 50 prossaa nistä ihan turhaa vai mihin tarvitaan esim. sipulikermaa?? Ja ne maidot sitten, mitä eroa on maidolla ja maitojuomalla. Syödäänkö sitä maitoa, mukamas? Miksi on olemassa vapaan kanan, onnellisen kanan, vangitun kanan, munanneen kanan yms munia. Ennen oli vain ruskeita ja valkoisia kananmunia, lienee vieläkin, ellei sitten jokin rotudirektiivi ole sitä lopettanut. Tämä kaikki kyllä maksaa. Ja miksi ylipäätänsä ylettömästä kuluttamisesta on tehty jonkinlainen hyve? Ei tavallinen ihminen tarvitse sellaista tavaramäärää jota sille nykyään tuputetaan, vähemmälläkin tulee mukavasti toimeen. Yrittäkääpä, vaikka.  Ennen säästäväisyys oli hyve nyt se on, kuulemma, talouselämän tulppa. Valitettavasti ihmiset ovat alkaneet uskoa tätä hömppää.

Jotain lisääkin on sentään tulossa, puolustulaitoksen määrärahoja tullaan lisäämään.  Hienoa, rautaa rajalle, pprrrkkle.

Positiivisena asiana on kylla tunnustettava että Juha Sipilä on ainakin yrittänyt paneutua näihin ongelmiin joita tuleva hallitus kohtaa.  Onnistuminen kylläkin riippuu paljon siitä kuinka eri etupiirit suhtautuvat näihin ratkaisuhin.  Etsittyä yhteiskuntasopimustahan ei maamme taantumuksellisin järjestö ottanut edes kuuleviin korviinsa, mutta hehän ajavat jo muutenkin alas itse itseään.

Mitenkäs se Kennedy-vainaa aikoinaan sanoikaan: "Älkää kysykö mitä maa voi tehdä teidän puolestanne vaan mitä te voitte tehdä maanne puolesta.  Kysymys pätee ihan hyvin tänään. tässä ja nyt Suomessamme, kotimaassamme.

"Artikkelin" kuva kuvaa "köyhiä", jotka eivät vielä ole kyykyssä!!

                   Tulevaa hallitusta ajatteli Jappa eli Ailion Jari

 

 

 

 

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
16.01 | 15:35
Teksti on saanut 1
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1