japan ploki

TIEN PÄÄLLÄ (17/2015)

Eletään jo elokuuta, muuten ihan täydellistä, vain elovenatyttö puuttuu (jos sellaista edes onkaan) Kesä ei siis ole vielä mennyt, vaikka monet niin saattavatkin väittää, vastahan se viikko sitten alkoi, ihan säällisesti. Monilla on kuitenki se ns. kesäloma takanapäin, ja sadetta siis piisasi.

Luin jostain etttä monilla tämä työhön palaaminen saattaa olla hyvinkin tuskallista ja valpas media antaa (tietenkin) vinkkejä, miten sitä loiventaa tätä kipua. En oikein ymmärrä, eikös sen pitäisi olla ihan positiivista palata duuniin hyvin eletyn ja levätyn loman jälkeen? Tosin omasta, viimeisestä, lomasta on jo sen verran vuosia kulunut, etten ehkä muista, kuinka frustroivaa se oli?? No, ongelmanhan voi tehdä vaikka omenasta, jos niin tahtoo.

Kersat alkavat koulunsa ihan jo tällä viikolla, eivät epelit tiedä mitä oli OIKEA KESÄLOMA, aikoinaan. Eikä kerrota, sillä joka tietoa lisää, se tuskaa lisää, sillä "äly"puhelimien kokopäiväinen räpläämisaika sekin vähenee

Tuli oltua 50 vrk maaseudun rauhassa, Iitissä 10/6 - 30/7 välinen aika. Kyllä sen kesti, jotenkuten.  Sadetta pideltiin, ruohoia leikattiin, vihtoja värkättiin,  naapureitten kanssa kahviteltiin, oravia ja lintuja ruokittiin, grillattiin, kylän laavulla vastaanotettin juhannusta kokkoa sytyttäen, mölkkyä pelattiin. Mutta: TALVITURKKI ON VIELÄ POISHEITTÄMÄTTÄ, siis eka kerta kun ei uitu Urajärvessä Kesä/Heinäkuussa!! Tultuko vanhoiksi? Kenties!

Kotkassa pistaydyttiin, vesipuistossa, Langinkoskella ja käytiin kalojen ihmettelyä seuraamassa Maretariumissa (vai mikä sen nimi nyt olikaan)

Kotiin palattua lähdettiin Naantaliin jossa juhlittiin isän ja Äidin 100-vuotissynttäreitä sampakaljalla, tavattiin Timo O ja Marita H sekä istuttiin aamutorikahvilassa. Sitten Turkkusseen jossa pistäydyttiin entisen kesänaapurin Lisa H:n tykönä ja illalla tavattiin Vaakahuoneella Pentti-Oskari ja Pipa M (nyk. Pirjoriitta E.)

Vielä seilattiin Maarianhaminaan, muistelemaan (hurjaa) nuoruutta. Kun vaan jotain muistais!!

Huomenna Anun fysioterapia ja keskiviikkona taas Iittiin. Ympyrä sulkeutukoon

Tuvassa keskustelen Affenanmaan itasenäisyysmiehen Jullen (Julius Sundblom) kanssa, äijä vältti aikoinaa nipinnapin valtakunnan oikeuden.

                         Näin reissas Jappa eli Ailion Jari

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
16.01 | 15:35
Teksti on saanut 1
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1