JAPAN PLOKI

Teksti

TINATON (1/2017)

Ajattelin jo tuossa, että lopetan tämän plokitteluni, kun en kuitenkaan pysty mitään järkevää tai mullistavaa ylöskirjoittaman. Turhaa musteen, paperin ja ennenkaikkea ajan tuhlausta. Ja sitähän tämä eittämättä onkin. Toisaalta yli 32 tuhatta kertaa on joku  (jotkut) näitä sivuja kuitenkin käynyt vilkaisemassa. Mielestäni se on melkoinen luku, kun FB-kavereitakin on vain nafti 40.. Tajuan kyllä että Alexis Veljeksen "Seitsemän K...stä"  ja samaten Väinö Pohjantähden "Täällä Linnan alla" ovat jo kirjoitetut, kuin myös John Vihan "Steinbeckin Hedelmät" on kansissa ja nobelisti palkittu!! Mutta täällähän se kuuluisa sananvapaus, että yritetään sitten jatkaa.

Jutun otsake "TINATON" tarkoitta luonnollisesti ilman tinaa( pienellä kirjaimella, ei erisnimi). Sekään ei ole kuitenkaan totta. Vaihtaessamme uutta vuotta Iitin Radansuussa, oli meillä luonnollisesti varattu perinteiset uuden vuoden tinat valettaviksi. Näinhän tehdään jotta nähtaisiin (?) mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Jäi kuitenkin  tuo ennustyö nyt tekemättä kun se hiton tinakauha oli hävyskissa. Ei löytynyt mistään. Raketit sentään amputettiin yhteistyössä mökkinaapureitten Päivin, Harrin ja Meijun keralla joten tunnelmaa toki oli.

Vaan tästä vuodesta, 2017, ei sitten tiedä etukäteen yhtään mitään, yhtä suurta kymysysmerkkiä??? koko jatkumo. Täytynee sitten vain arvuutella, esim tämmöttii:

Aremiikassa tuli valtaan myöskin kysymysmerkki, Donald (Aku?) Trump. Hänen ympärilleen keräämästä hallintokoneistksesta ei voida sanoa mitään muuta kun että sinne on keräääntynyt harvinaisen paljon ikää (= huru-ukkoja, vahakabinetista karanneita, sekä dementiakodin välttäneitä Altzheimereita) Ylimpään hallintokoneistoon on samalla keräytynyt Ankkalinnan miljardööriklubin kärkikymmenikkö, poissuljettuna Bill Gates, alaikäisyytensä vuoksi, pistettiin vielä (korkoa) kasvamaan ja kasvattamaan. Aku on luvannut myös rakentaa muurin Meksikon ja United Statesin välille. Tästä Meksikon kansa iloitsee suuresti silla Amerikkojen betoniteollisuuden keskittymä sijaisee kuulemma Mehikossa (huom. oikea ääntämys), Rahavirta vaihtaa suuntaansa. Muurin toinen posetiivinen tekijä tullee olemaa se, että Uuden Ameriikan uuteen suuntaan orientoitumattoman väestönosan hallitsematon siirtyminen Meksikaanivaltioon tulee täten estettyä. Kaikki voittaa, paitsi EU mutta kukapa sitä enää jaksaa surra?  Ei ainakaan Suur-Britannian väestö joka jo tajusi häippästä ko.puljusta.  Tosin suurin syy jaloilla äänestämiseensä lienee ollut se, ettei mannerEU oppinutkaan vasemmanpuioleiseen liikenteeseen, mikä systeemi vallitsi mannersaaressa edelleenkin.

Pohjolassa, Baltiassa ja siten myös Suomessa ollaan jo valmistautumassa sotaan. Kuinka mon- enteen, sitä ei kukaan ole enää laskennut. Finlandija omistautuu ja valmistautuu ko. tapahtumaa lähetyvän 100-vuotispäivänsä kunniaksi Hornetit (65 kpl) joita ei sitten koskaan tarvittukaan tositoimissa, korvataan uusilla ja tehokkaimilla laitteilla.  Ruotsin kanssa suunnitellaan "puolustusyhteistyötä" ja Eesti ynnä Suomi saatetaan liittää toisiinsa yhä kiinteämmin alukulkutunnelilla, kun vaan päästään yhteiymmärrykseen Viging.linjan, Eckerölinen ja Tallink-Siljan kanssa vuosittaisista subventoinneista. Sekin lienee ainoastaan rahakysymys? Ei siis p,,,,kaan. Kouriintuntuvimman merkin mahdollisesta rauhan murtumisesta koin parisen päivää sitten läheisessä K-marketissa, Siellä oli iso kyltti jossa teksti: Kotimainen kurkku ja tomaatti toistaiseksi loppu. Mennään taasen kohti vanhaa ja hyväksikoettua korttikautta. Seuraavaksi kahvi, sitten...?            

Tämmöstä ennusti Jappa eli Ailio Jari (kun oli se TINATON uusi vuosi)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

buckley | Vastaa 23.01.2017 03.38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

02.04 | 12:55

Heissuli vei Jappa , niin sitä ikää kertyy

...
23.01 | 03:38

Painajaista luvassa?
terveisin efb

...
16.01 | 15:35
Teksti on saanut 1
02.04 | 10:48
Teksti on saanut 1
Tykkäät tästä sivusta